Környezetünk

 
Óvodánk egy különálló tágas kerttel rendelkező, korszerűen felújított villaépületben foglal helyet. Csoportszobáink tágasak, berendezéseink, bútoraink természetes anyagból készültek. Tágas, modern tornaszobánk biztosít helyet a tornaóráknak, valamint a különfoglalkozásoknak.
 
A csoportszobák mellett egy nagyméretű fejlesztőszoba ad otthont az egyéni és kiscsoportos fejlesztéseknek, mint például a logopédia, vagy a sakk és angol foglalkozás.
 
Az óvodánkat egy játékokkal felszerelt hangulatos, árnyas kert veszi körül, amelyben egy EU-szabványoknak megfelelő fajátszótér is helyet kapott.
 
Játékok, eszközök
 
Az építő-, és szerepjátékokhoz szükséges eszközök és jelmezek mellett különösen nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni és társas képességfejlesztő játékok meglétére. Nyitott polcainkon a nap minden szakában elérhetőek a különböző konstrukciókészséget, figyelmet, finom-motorikát, gondolkodást, szem-kéz koordinációt, logikai készséget fejlesztő játékok. A vizuális nevelést sokszínű technikát biztosító ábrázolóeszközök segítik. Ének zene-és néptánc foglalkozásokhoz változatos óvodai hangszerkészlettel rendelkezünk.
 
 
 
 

replika ra